Yritysmyynti

YRITYSMYYNTI

 

Valosta tarjoaa yrityksille täyden palvelun suunnittelusta valaismiin – juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakasyrityksemme eivät jää missään vaiheessa yksin valaistusasioiden kanssa ja tämä on ollut vahvuutemme alusta lähtien.

Sinulle on tärkeää, että voit viedä projektiasi eteenpäin murehtimatta valaistuksen toteuksen haasteita. Valostan kokemus asennuksien järkevästä toteutuksesta on etu, jota ei kannata jättää käyttämättä. Useimmat yritykset tarjoavat valaistussuunnittelun, mutta unohtavat asiakkaan kokonaan, kun tulee aika toteuttaa suunnitelmia. Valostan suunnitelmissa tavoite on aina, että sähköasentaja, rakentaja tai timpuri eivät joudu työmaalla tekemään asioita moneen kertaan. Meiltä saat suunnitelmat, jotka toimivat myös asennuksen kannalta.

Tämän päivän rakennuskohteisiin halutaan valojen käytön helppoutta ja Valostan avulla saat neuvoja mikä on järkevä tapa ohjata valaistusta juuri sinun kohteessasi. Eri valojen ohjausohjausjärjestelmät (esim. DALI, KNX) ovat toteuttavissa juuri meidän avullamme.

Tarjoamme valaissuunnittelua ja valaisimia niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin. Huomioitavaa on Valostan valaistussuunnittelua ei sido asiakasta käyttämään juuri Valostan valaisimia.

Asiakkaanamme saat aina juuri sinun tarpeisiisi mukautetun palvelun.