Valaistussuunnittelu

VALAISTUSSUUNNITTELU

Tarjoamme sinulle valaissuunnittelua, jolloin saat  kaiken avun valaisimien valintaan, valaistusmaailman suunitteluun ja siihen miten valo saa kohteesi toimimaan parhaiten.

Valaistuksen luomiseen ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tapaa ja sen vuoksi  asiakas on valaistussuunnittelusssamme tärkein tekijä.

MITEN SAAT VALAISTUSSUUNNITELMAN.

Ota yhteyttä ja esittele vapaamuotoisesti kohteesi ja kerro toiveistasi meille. Me huolehdimme lopusta ja teemme alustavat ehdotukset, jotka eivät maksa sinulle mitään. Tämän jälkeen voidaan yhdessä miettiä vaihtoehtoja juuri sinulle räätälöitynä.

Lähtötietoina suunnittellua helpottaa:

 1. Tilanpohjakuva liitteenä.
 2. Toivottu valaistuksen tyyppi.
  1. Epäsuora/Suoravalaistus.
  2. Uppo- tai pintavalaisimet.
  3. Halutaanko valaistusta himmentää. (Paikallinen himmennys/Kaukosäädettävä).
  4. Valon värilämpötila. (3000K/4000K)
 3. Tilan pintamateriaalit ja värit.

Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected], soittamalla 045-6687010 tai yhteydenottolomakkeellamme.

MITÄ VALAISTUKSEN SUUNNITTELUSTA ON HYVÄ TIETÄÄ?

Periaatteemme on, että emme odota asiakkaalta mitään lähtötietoa. Suunnitelma saadaan kuitenkin nopeammin vastaamaan tarvettasi, jos valaistuksen suuntaviivoja on mietitty (esim. haluttu värilämpötila tai käytetäänkö uppo- vai pintavalaisimia).

Uudisrakentamisessa on hyvä ottaa yhteyttä meihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin valaistuksen luonnissa ei ole rajoitteita.

MITÄ VALAISTUS SINULLE KUSTANTAA?

Valaistussuunnitelma sisältää valaisinehdotukset valikoimastamme. Huomoitavaa on, että valaistussuunnitelma ei sido sinulla millään tavalla käyttämään Valostan valaisimia.

Valaistussuunnitelman perusteella sinun on helppo ymmärtää mistä kustannukset syntyvät. Tätä etua sinun ei kannata jättää käyttämättä.  Lupaamme myös, että Valostalta saat erittäin kilpailukykyisen hinnan juuri sinun kohteeseen.